Carnavalsconcert

Carnavalsconcert Muziekvereniging Alliance
Carnavaleske Maestro in het Biesboschrakkersrijk

Wie is niet bekend met het televisieprogramma Maestro dat sinds een paar jaar bij de publieke omroep te zien is? Het programma waar bekende Nederlanders hun dirigeerkunsten laten zien door het dirigeren van een orkest. Maar wat op televisie kan, kan ook in Lage Zwaluwe vond Muziekvereniging Alliance. En daarom zal op zondagmiddag 17 februari een carnavaleske Maestro plaatsvinden in de grote zaal van Den Domp.

Op die middag zullen vier Zwaluwse carnavalsvierders strijden om de titel `Maestro van het Biesboschrakkersrijk`.

Het wordt uiterst spannend welke maestro het harmonie orkest van muziekvereniging Alliance het beste aanstuurt. Op het programma staan herkenbare melodieën en bekende carnavalskrakers, die de vier kandidaten gaan dirigeren. Natuurlijk zullen de kandidaten niet zomaar in het diepe gegooid worden, Zij krijgen vooraf de beginselen van het dirigeren bij gebracht door de echte maestro van Alliance en zullen tevens uitgenodigd worden om tijdens de repetities met het orkest te oefenen.
Na het eerste optreden van alle maestro’s, zullen twee maestro´s doorgaan naar de tweede ronde. In deze ronde worden wederom de carnavaleske dirigeertalenten van de maestro´s op de proef gesteld en zullen zij de steun van het publiek goed kunnen gebruiken om dé maestro van het Biesboschrakkersrijk te worden.

Natuurlijk zal de slagwerkgroep en de jeugd van muziekvereniging Alliance ook van de partij zijn en hun carnavaleske kunsten vertonen.

Kortom, een muzikale en carnavaleske middag die u zeker niet mag missen. De maestro´s rekenen op u en kunnen uw aanmoediging goed gebruiken. Wij nodigen u van harte uit op zondagmiddag 17 februari in de grote zaal van Den Domp, aanvang 14 uur. De entree is gratis.