Jeugdraad

Naast de grote raad heeft C.S. de Biesboschrakkers ook een Jeugdraad. De Jeugdraad bestaat uit de Prins of Prinses, Hofdames, Raadsleden en een Nar. Om alles in goede banen te leiden heeft de Jeugdraad begeleiders; Lilian de Jong, Marcella Heil van Opdorp en Kim ter Harmsel.

In de aanloop naar carnaval zorgt de Jeugdraad ervoor dat Oos Kee geplakt en geverfd wordt, ze brengen de krant rond en zijn natuurlijk bij de diverse feestjes die vooraf aan het carnaval gegeven worden.

Tijdens het carnaval is de Jeugdraad 5 dagen met elkaar op pad en bouwen ze samen met alle kinderen van Lage Zwaluwe en omstreken en hun ouders iedere dag weer een gezellig feestje.


Jeugdraad 2020
Prins Tico dun Eerste.
Hofdames; Kaliopi Vogiatzopoulos, Tess Stoop en Zoey van Bavel. Raadsleden; Guus van den Heuvel, Lonneke Suijker, Myrthe Dudok,
Nienke Kapitein, Ticho van der Eijnde en Yaniek Suijker.
Nar; Sem van der Kooij.

Jeugdraad
Jeugdraad
2016
Prinses Dyone, Adjudant Puck, Hofdames Anuschka en Fenna, Nar Amber, Boer Jamie, Boerin Britt, Raadsleden Femke, Tom, Tess, Senna, Lisa, Yuri, Jayjay,
Kiera-Jayne, Thalina, Noa en Thijmen, Regelnichten en regelneven Xaverius, Yvana en Roos, Begeleiding Monique, Irene, Beau en Robbert.

Jeugdraad
Jeugdraad 2015