Jeugdraad

Naast de grote raad heeft C.S. de Biesboschrakkers ook een Jeugdraad. De Jeugdraad bestaat uit de Prins of Prinses, Hofdames, Raadsleden en een Nar. Om alles in goede banen te leiden heeft de Jeugdraad begeleiders; Marcella Heil – van Opdorp en Kim ter Harmsel.

In de aanloop naar carnaval zorgt de Jeugdraad ervoor dat Oos Kee geplakt en geverfd wordt, ze brengen de krant rond en zijn natuurlijk bij de diverse feestjes die vooraf aan het carnaval gegeven worden.

Tijdens het carnaval is de Jeugdraad 5 dagen met elkaar op pad en bouwen ze samen met alle kinderen van Lage Zwaluwe en omstreken en hun ouders iedere dag weer een gezellig feestje.

In 2023 is Myrthe onze jeugdprinses. Femke en Amber zijn haar hofdames en Sascha is haar nar. In de raad van 11 zitten: Aiden, Angelo, Liss, Luuk, Nienke, Saar en Suze.

Lijkt het jou leuk om volgend jaar ook in de jeugdraad te zitten? Laat je horen bij een van de
begeleiders (Marcella Heil – van Opdorp of Kim ter Harmsel). Uiteraard is een simpel mailtje naar het bestuur ook altijd goed. We vinden het erg fijn als jij bij de jeugdraad aan wilt sluiten.

Jeugdraad 2023
Jeugdraad 2022
Jeugdraad 2020