Vrienden van Carnaval

Binnen het Biesboschrakkersrijk is de club ‘Vrienden van Carnaval’ al geruime tijd een bekend begrip. Deze club mensen draagt het carnaval in Lage Zwaluwe een warm hart toe en helpt C.S. De Biesboschrakkers doelen verwezenlijken die normaal gesproken niet haalbaar zouden zijn. En dit doen ze door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage.

Omdat wij als stichting erg blij zijn met deze financiële ondersteuning stellen wij daar ook iets tegenover. Indien u besluit om ‘Vriend van Carnaval’ te worden, dan kunt u namelijk een keuze maken uit de 2 onderstaande opties.

Optie 1
Uw jaarlijkse bijdrage bedraagt € 11,- en u ontvangt daar het volgende voor terug:

  • Een gratis jaarspeldje, in de vorm van de leus van Carnaval 2024: GRIJPT OEW KAANS.

Optie 2
Uw jaarlijkse bijdrage bedraagt € 33,- en u ontvangt daar het volgende voor terug:

  • 11 gratis lootjes voor de Vriendschapsloterij*
  • Een gratis jaarspeldje, in de vorm van de leus van Carnaval 2024: GRIJPT OEW KAANS.
  • Een benoeming in de Orde van de Gouden Rakker**

Uiteraard zouden wij als stichting deze club graag zien groeien. Dit helpt ons nog meer om er voor iedereen in het Biesboschrakkersrijk een geweldige en vooral leutige carnaval van te maken.
Dus meldt u vooral aan en wordt lid van deze club!

Indien u zich aan wilt melden als ‘Vriend van Carnaval’, dan kunt u een email sturen naar: vrienden.van.carnaval.bbr@gmail.com

*) De vriendschapsloterij is een loterij die alleen gehouden wordt onder de ‘Vrienden van Carnaval, optie 2’
**) Voor nadere informatie over de ‘Orde van de Gouden Rakker’ verwijzen wij u graag naar deze pagina op onze website: www.biesboschrakkers.nl/orde-van-de-gouden-rakker.